GO

svorio kontrolė

2012 m. birželio 6 d., trečiadienis

GO Cell Vitality (ląstelių gyvybingumas)


GO Cell Vitality (ląstelių gyvybingumas)


Sveikatos gerinimas ląstelių lygmenyje!
Kai Amerikos indėnai būdavo sužeisti mūšyje arba susirgdavo, jie keliaudavo didelius atstumus iki Didžiojo Druskos ežero, kur jie plaudavo savo žaizdas ir gerdavo to gyvybingumo suteikiančio vandens. Jie pavadino Didįjį Druskos ežerą: "Zanu-Huba" - "Gydomieji vandenys"
Prabėgus dešimtmečiams, mokslininkai ir gydytojai jau žino tai, ką Amerikos indėnai žinojo visą laiką. Vandenų iš Didžiojo Druskos ežero analizė rodo, kad juose yra natūralių jonų mineralų. Šios medžiagos yra joninės formos, lengvai absorbuojamos ir lengvai prieinamos organizmui.
Daugelis mano, kad šis laimėjimas yra vienas svarbiausių pasiekimų natūraliai kovoti su ligomis per pastaruosius 50 metų!
Aprašymas
1968 m. George W. Crane PhD, MD parašė seriją laikraščio straipsnių, kuriuose jis kalbėjo apie nuostabią naudą sveikatai, kurią žmonės gali gauti gerdami nedidelį kiekį jūros vandens kiekvieną dieną. Dr Crane iškėlė hipotezę, kad mineralai ir mikroelementai, esantys jūros vandenyje, vaidina svarbų vaidmenį žmogaus sveikatos palaikyme.
Mes dabar žinome, kad jis buvo teisus. Jūros vandenyje yra ne tik vandens ir druskos, bet taip pat yra 92 elementai, kurie sudaro periodinę lentelę, kitaip tariant, beveik viskas, iš ko yra žemė ir visi gyvi padarai.
Kaip rašė garsus gamtosaugininkas Rachel Carson savo knygoje “Jūra aplink mus” – “Žuvis, varliagyvis, paukštis ir žinduolis - kiekvieno iš mūsų venose teka sūrus srautas, kuriame elementai yra suderinti beveik tokiu pačiu santykiu kaip jūros vandens”.
Galime drąsiai teigti, kad Didžiojo Druskos ežero jonų mineralai, esantys GO Cell Vitality (ląstelės gyvybingumas), yra geriausi mikroelementai, iš rastų bet kurioje pasaulio vietoje.
Mūsų unikalūs mikroelementai yra panašūs į rastus jūroje, tačiau kadangi jie yra paimti iš Didžiojo Druskos ežero ir žemyninės jūros, per šimtus tūkstančių metų yra išgarinti ir labiau koncentruoti nei tie, kurie randami Ramiajame vandenyne.
Antra, šiame papilde naudojant patentuotą procesą mineralai yra labiau koncentruoti, ir turi mažiau natrio ir yra daugiau šarminiai. Be to mineralai yra filtruojami, siekiant užtikrinti, kad jie būtų 100% grynumo, be teršalų ir chemijos.
Tai yra tas pats mikroelementas, esantis ir mūsų GO Cardio Extreme produkte!
Jums tereikia kelių lašų šio koncentruoto tirpalo kiekvieną dieną, kad atkurtumėte puikų mineralų ir mikroelementų balansą, suteiktą gamtos.
Kodėl verta naudoti GO Cell Vitality?
Jonų mikromineralai - yra didelė parduodamų mineralų ir papildų rūšių įvairovė. Klausimas, kuris mineralų tipas yra geriausias?
Lyginant su kitomis rūšimis, mūsų jonų mineralai neturi sau lygių. Jie yra labiau biologiškai įsisavinami, nes jie yra mažiausi. Jų nereikia tirpinti ar naudoti pagalbines medžiagas, kad būtų įsisavinami, jie subalansuoja pH, yra labiau koncentruoti, laidūs ir yra natūraliai pasisavinami.
PH lygio normalizavimas - maždaug 95% amerikiečių organizmo audiniuose ar skysčiuose yra pernelyg rūgštinė terpė (pH mažesnis nei 7,0). Idealas yra šiek tiek šarminis pH (7,25). GO Cell Vitality gali padėti subalansuoti pH už prieinamą kainą, lyginant su konkuruojančiais prekių ženklais.
Kokybė - GO Cell Vitality gamyboje naudojame tik geriausias medžiagas. Mes tikime, kad greitai Jūs pajusite, kad GO Cell Vitality yra geriausias produktas už geriausią kainą.

Ar yra kas, ką turėčiau žinoti, jei aš pirmą kartą vartoju GO Cell Vitality?
Kai pirmą kartą vartojate
GO Cell Vitality, galite patirti šiokią tokią pastebimą detoksikacijos formą, pavyzdžiui, dažnas tuštinimasis ir šlapinimasis. Tai yra detoksikacijos ženklai (valosi Jūsų kūnas). Organizmas pradeda šalinti sukauptas atliekas ir toksinus, kurie galėjo susikaupti audiniuose, ląstelėse ir organuose per daugelį metų, ir jas gali šalinti įvairiomis formomis, pavyzdžiui, skrepliais ir gleivėmis. Svarbu pereiti šį nemalonų procesą, kuris gali trukti 1-3 dienas ar ilgiau. Vėliau susikaupę toksinai gali būti pašalinti.
Kiek svarbus yra pH lygis sveikame kūne?
Maždaug 95% amerikiečių organizmo audiniuose ar skysčiuose yra pernelyg rūgštinė terpė (pH mažesnis nei 7,0). Idealas yra šiek tiek šarminis pH (7,25). GO Cell Vitality padeda ištaisyti organizmo rūgščių-šarmų pusiausvyrą ir padeda pH išlaikyti idealiam diapazone.
Kaip svarbu yra deguonis sveikam kūnui? Daugelis ekspertų padarė išvadą, kad deguonies trūkumas žmogaus ląstelėse ir audiniuose lemia didelę įvairovę (ir galbūt visas) sveikatos problemas ir ligas. Todėl papildomo deguonies terapija (įskaitant GO Cell Vitality) yra labai naudinga.
Kokie deguonies trūkumo simptomai?
Pradiniai deguonies trūkumo simptomai gali būti bendras silpnumas, nuovargis, kraujo apytakos sutrikimai, prastas virškinimas, raumenų skausmai, galvos svaigimas, depresija, atminties praradimas, neracionalus elgesys, irzlumas, padidėjęs skrandžio rūgštingumas, bronchų komplikacijos. Deguonies trūkumas taip pat gali sukelti daug gyvybei pavojingų ligų, tokių kaip vėžys. Vėžys ir dauguma kitų infekcijų ar ligų negali gyventi aplinkoje turtingoje deguonimi. Dr. Otto Warburg, dukart Nobelio premijos laureatas, pareiškė "pirminė vėžio priežastis yra normalaus kūno ląstelių deguonies kvėpavimo pakitimas į anaerobinį (t.y. sumažinto deguonies kiekio) ląstelių kvėpavimą."
Ar aš turiu naudoti GO Cell Vitality prieš valgį, kaip parašyta? Ar gerti esant tuščiam skrandžiui? Jei taip, ar galima valgyti maistą iškart išgėrus GO Cell Vitality?
Jūs galite vartoti bet kuriuo metu, prieš arba po valgio. Kai kurie žmonės naudoja jį prieš miegą, kad jis būtų geresnis. Kai kurie žmonės naudoja jį po sunkaus valgio, kad padėtų virškinti. Kai kurie žmonės naudoja jį prieš įtemptą užduotį, kad gautų daugiau energijos. Kai kurie žmonės naudoja jį, kad įveiktų peršalimą ar kai jie jaučiasi esantys silpnos būklės. Todėl GO Cell Vitality galima naudoti, kai Jums reikia. Įsiklausykite į savo organizmo reikalavimus.
Kodėl GO Cell Vitality yra vertingesnis nei paprasti koloidiniai mineralai?
Šiandien rinkoje yra daugybė mineralų. Tik GO Cell Vitality gali išlaikyti daugiau nei 70 elementų vandeniniame tirpale ir juos paskirstyti į kiekvieną ląstelę.
Kaip GO Cell Vitality yra absorbuojamas iš organizmo?
Kadangi GO Cell Vitality maistinės medžiagos yra joninės formos, jos organizme greitai absorbuojamos. Jonų elementai yra smulkios dalelės, 4-7 nanometrų skersmens, suspenduotos skystyje. Kūnas suvokia šį neigiamo krūvio jonų mineralų tirpalą kaip sveiko organizmo skysčius, ir leidžia iš karto patekti pro audinius. Kadangi dauguma organizmo skysčių yra joninio pobūdžio ir neigiamo krūvio, todėl GO Cell Vitality ir kūno skysčių panašumas padidina maistinių medžiagų, esančių GO Cell Vitality, biologinį įsisavinimą į kiekvieną kūno ląstelę. Šis įsisavinimas leidžia organizmui funkcionuoti paprastai.
Kiek užtruks, kol žmogus pradės jausti skirtumą naudojant GO Cell Vitality kasdien? Tai visiškai priklauso nuo kūno ir medžiagų apykaitos būklės predėjus naudoti GO Cell Vitality. Jei esate sveikas žmogus, neturite jokių problemų, tai skirtumas gali būti pastebimas po kelių dienų ar savaičių. Tačiau galite pastebėti energijos padidėjimą per porą dienų. Tiems, kurie yra ne tokie sveiki, nes trūksta deguonies, mineralų, fermentų ir kt., GO Cell Vitality nauda ​​gali būti jaučiama pirmą dieną. Apskritai, reguliariai naudojant GO Cell Vitality, organizmas pradeda savo remonto procesą, kuris yra pastebimas nuo pat pirmos dienos, o galbūt tik po kelių savaičių, priklausomai nuo individo ir jo kūno poreikių.

Kaip naudoti
Vartojimas:
Sumaišykite 10 lašų su 200 ml vandens ar sulčių ir gerkite 3 kartus per dieną arba sumaišykite 1 dienos kiekį butelyje ir išgerkite per dieną. Vartokite su ar be valgio. Jei pastebite švelnius detoksikacijos simptomus, laikinai dozę sumažinkite. Nešaldykite. Prieš pradėdami vartoti šį produktą, pasikonsultuokite su gydytoju ar vaistininku (ypač nėščiosioms). Neviršykite rekomenduojamos dozės. Produktas turėtų būti laikomi vaikams nepasiekiamoje vietoje. Papildas nėra įvairaus maisto pakaitalas.
Užsakymai

-Klientui:
$ 32,95

- Su Silver Fast Start pakuote, į kurią įeina
GO Cell Vitality:
Kadangi GO Cell Vitality yra esminis sveikatos produktas, jis yra įtrauktas į beveik visus Silver Fast Start paketus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą