GO

svorio kontrolė

2012 m. birželio 6 d., trečiadienis

GO Lieknėkime su SLIM Extreme


GO Slim Ekstreme
Manome, kad tai yra vienas sveikiausių energijos ir svorio metimo produktų, kurie kada nors buvo sukurti!
GO Slim Extreme yra natūralus, laukinių augalų ir organinių maistinių medžiagų papildas, kuris padeda Jums kovoti su potraukiu nesveikam maistu ir suteikia jums ilgalaikės energijos. Todėl galite pradėti savo dieną su pasitikėjimu savimi ir be būdingo nervingumo jausmo, jaučiamo naudojant kitus lieknėjimo prieparatus.
GO Slim Extreme yra pilnas maistinių medžiagų, mineralų ir antioksidantų, kad Jūsų kūnas veiktų aukščiausiame lygmenyje. Kai mes suteikiame savo kūnui mitybą, kurios jis trokšta, tada jis greičiausiai degina riebalus. Šio produkto paslaptis yra ta, kad  jis suteikia maistinių medžiagų kūnui ir protui, kurių tiek daug kitų lieknėjimo prieparatų neturi.

Aprašymas
GO Slim Ekstreme formulė padeda Jums kontroliuoti Jūsų potraukius, padidina Jūsų energijos lygį, nesukelia nervingumo jausmo, suteikia Jums protinės stiprybės, padeda gerai jaustis ir, svarbiausia, ji maitina Jūsų smegenis ir kūną natūraliais ir ekologiškais ingredientais.
Problema su daugeliu energijos ir lieknėjimo piliulių yra ta, kad jos yra nieko daugiau kaip kofeino ir kitų nereikalingų stimuliatorių perdozavimas, kuris tiesiog apsunkina Jūsų antinksčius.
Kai tai atsitinka, žmonės patiria diskomfortą, nerimą ir nervingumo jausmą, kuris daugeliui žmonių nepatinka. GO Slim Ekstreme natūralioje ir organinėje formulėje yra maždaug tiek pat natūralaus kofeino, kaip 100 ml puodelio kavos.
Tamsioji kakava kartu su gamtinių termogenikų mišiniu suteikia Jums natūralų, ilgalaikį energijos jausmą be nerimo, sunkumo ir nervingumo jausmo, tipiško naudojant kitus svorio mažinimo papildus.
Natūralūs B grupės vitaminai, antioksidantai, super vaisiai, žolelės ir amino rūgštys suteikia Jums daugiau energijos, alkio kontrolės ir pagaliau padeda atrodyti ir jaustis puikiai!
Natūralių uogų, gėlių ir žolių ekstraktai daro du pagrindinius dalykus: pažaboja nesveiką potraukį ir papildo antinksčius bei nervų receptorius smegenyse, kad šie suteiktų natūralų ilgalaikį energijos jausmą, kuris skatina Jus visą dieną maitintis sveikai.
Sutikime, Jūs esate tai, ką Jūs valgote. Ir jei Jūs valgote protingiau, Jūsų kūnu yra pasirūpinta!


Mokslas
Ekologiškos acai uogos: jos turi didelę ORAC (deguonies radikalų absorbavimo galimybė) vertę, moksliniais matavimais, antioksidantinės savybės yra įspūdingos. Mokslininkai nustatė, kad acai yra apie 300 procentų daugiau antioksidantų nei mėlynėse arba vynuogėse. Antioksidantai, esantys acai, yra tikrai svarbūs jaunatviškai sveikatai, energijai ir ištvermei, svorio netekimui ir jie padės Jūsų imuninei sistemai veikti efektyviau.
Ekologiška žalioji arbata: degina kalorijas, riebalus, padidina metabolizmą, palaiko sveiką cholesterolio lygį.
Violetinės aronijos uoga: juodavaisės aronijos uogos yra galingas antioksidantas. Nauji moksliniai tyrimai rodo, kad violetinė aronija (chokeberries) turi neįprastai daug medžiagų, vadinamų antocianinų, kurie yra stiprūs antioksidantai. Šios natūralios medžiagos gali apsaugoti organizmą nuo taršos ir laisvųjų radikalų poveikio.
Kas daugiau, jei ne violetinės aronijos antocianinai turi stiprių antiuždegiminių savybių, dėl kurių gerėja cukraus kiekis kraujyje, insulino funkcija ir taip pat sustabdomas pernelyg didelis svorio augimas.
Laukinis snaputis: žinomas, kaip skatinantis energiją, metabolizmą, slopinantis apetitą ir spartinantis riebalų deginimą.
Tamsi kakava (Threobromine): įrodyta, kad ji yra švelnus diuretikas (padidina šlapimo gamybą). Gali taip pat padidinti energijos lygį.
Fulvorūgštys: gali padėti išvalyti, neutralizuoti ir pašalinti toksinus iš kraujo bei kiekvienos kūno ląstelės.
Afrikos mangai: tyrimai parodė, kad jis gali paveikti leptino kiekį kraujotakoje ir gerinti medžiagų apykaitą, slopinti apetitą.
Vitaminas B3: gali padėti ląstelėse gamintis energijai. Padeda sumažinti blogojo cholesterolio ir didina gerojo (DTL) kiekį. Gali padėti kontroliuoti cukraus kiekį kraujyje, išlaikyti sveiką odą ir išlaikyti tinkamą nervų ir virškinimo sistemų veikimą.
Vitaminas B5: Yra labai svarbu išlaikyti natrio / kalio balansą, riebalų metabolizmą, baltymus ir angliavandenius reikalingus raudoniesiems kraujo kūneliams, ir įtakojantiems imuninę sistemą.
Vitaminas B6: tai vandenyje tirpus vitaminas, kuris, kaip buvo įrodyta, yra labai svarbus daugeliui organizmo funkcijų, įskaitant Jūsų imuninę sistemą, medžiagų apykaitą ir nervų sistemą.
Vitaminas B9: vaidina svarbų vaidmenį medžiagų apykaitoje, taip pat svarbus audinių augimui ir ląstelių funkcijoms.
Vitaminas B12: naudingas keičiant angliavandenius į gliukozę, kada gaminasi energija ir mažėja nuovargis. Taip pat buvo įrodyta, kad padeda palaikyti sveiką nervų sistemą, sumažinti depresijas ir stresą.



Chromas: gali padėti atkurti cukraus kiekio pusiausvyrą kraujyje ir padeda kontroliuoti potraukį maistui.
DHEA: gali padėti pagerinti savijautą, budrumą ir ištvermę.
GASR: padeda sumažinti raumenų įtampą, stresą, nerimą ir depresiją. Skatina gerą nuotaiką ir savijautą.
Inozitolis: gali padėti skatinti energiją ir padidinti metabolizmą. Buvo įrodyta, kad yra labai svarbus nervų funkcijai.

Sudėtis:
Sertifikuotos ekologiškos acai uogos 100 mg, sertifikuota ekologiška žalioji arbata 30 mg, vitaminas B3 20 mg, vitaminas B5 20 mg, vitaminas B6 4mg, vitaminas B9 800 mcg, vitaminas B12 800 mcg, chromas 120 mcg
Patentuotas mišinys:
Kartieji apelsinai, garcinija briaunotoji (Garcinia Cambogia), Kolos riešutas, phenethylamine HCl (iš šokolado), GASR (Gama-amino sviesto rūgštis), baltasis gluosnis, mio-inozitolis, rusvieji jūros dumbliai, Threobromine (tamsaus šokolado), laukinis snaputis, Afrikos mangai, violetinė aronija, Aviečių ketonai, DHEA, fulvorūgštys, L-asparto rūgštis, natūralus kofeinas
Tinkama vegetarams. Garantuojama, kad bus be dirbtinių užpildų, konservantų ir cheminių priemaišų.
Naudojimas
Suaugusiems gerti 1 kapsulę anksti rytą ir (arba) vidurdienį, 2 valandas po valgio ar esant tuščiam skrandžiui. Veiksmingumas turėtų būti pastebėtas per 60-90 minučių.
Išgerkite 8 stiklines vandens per dieną, mažiausiai 3 dienas per savaitę laikykitės mažiau kalorijų turinčios dietos.
Nevartokite per vėlai tą pačią dieną, kad nebūtų sutrikdytas miegas.
Negalima vartoti daugiau kaip 4 kapsulių per dieną.
Atsargiai:
Nenaudoti 17 metų ar jaunesniems asmenims be sveikatos priežiūros specialistų ir tėvų ar globėjų priežiūros. Netinka naudoti nėščioms/maitinančioms moterims, jautriems kofeinui, kenčiantiems nuo aukšto kraujospūdžio, su širdies ligomis, kam sunku šlapintis, turintiems nestabilią psichikos būklę, depresiją, pasikartojančius galvos skausmus, jeigu vartojate monoaminooksidazės (MAO) inhibitorius arba ADHD narkotikus. Negalima vartoti su šaltais vaistais/narkotikais, kurių sudėtyje yra pseudoefedrino, efedrino, PPA arba kofeino turinčių produktų. Vartojimas ne pagal rekomendaciją gali sukelti neigiamą poveikį sveikatai. Jei atsiranda nemalonių pojūčių, naudojimą nutraukite.
Užsakymai

- Klientui:
·         30 kapsulių buteliukas – kaina $ 39.95
·         60 kapsulių buteliukas – kaina $ 59.95

- Su Silver Fast Start pakuote:
·         GO CARDIO EXTREME, GO SLIM EXTREME (30 kapsulių), GO CELL VITALITY – kaina $97.00
·         3 x 30 kapsulių buteliukas - kaina $97.00
·         3 x 60 kapsulių buteliukas - kaina $129.95


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą