GO

svorio kontrolė

2012 m. birželio 6 d., trečiadienis

GO Daily Extreme (multivitaminai)


GO Daily Extreme (multivitaminai)

Aprašymas

Žmonės jau suprato poreikį rūpintis savo mityba ir vitaminų poreikiu. GO Daily Extreme tai mūsų organiniai multivitaminai, kurie neturi sintetinių vitaminų ir papildų, darančių daugiau žalos nei naudos.
GO Daily Extreme formulė sustiprina organizmą, nes turi gerą organinių žaliavų, maisto produktų ir maistinių medžiagų santykį ir daug įvairių daržovių, vaisių, uogų ir sėklų.
GO Daily Extreme taip pat turi probiotikų ir virškinimo fermentų, padedančių virškinti neapdorotus maisto ingredientus. Dauguma žaliavų, naudojamų šiam maisto papildui, yra organinės, o tai reiškia, kad produktas neturi pavojingų pesticidų.
Produktas yra pagamintas pagal esamus standartus ir yra naudingas visiems, pavyzdžiui kviečių žolės ir miežių žolės, naudojamos šiame papilde, yra be glitimo.

Vitaminas B12 yra Methylcobalaminas. Tai yra B12 forma, kurią žmogaus kūnas, naudoja kaip fermentų kofaktorių. Daugumos kitų papildų sudėtis yra sintetinė, kuri nėra tiesiogiai panaudojama organizme tol, kol ji neperdirbama į aktyvią formą, pvz. Methylcobalaminą.

GO Daily Extreme suteikia žmogui įvairių vaisių, daržovių, grūdų ir žolelių. Daugeliui pacientų su skydliaukės nepakankamumu yra sunku virškinti tokius natūralius maisto produktus. Tačiau jie gali nesirūpinti dėl savo virškinimo, nes GO Daily Extreme taip pat yra 13 skirtingų virškinimo fermentų. Įvairūs fermentai padeda virškinti įvairius angliavandenius, riebalus, baltymus, laktozes ir celiuliozes augaliniame maiste.

Natūralus, ekologiškas vitaminas C – ne sintetinis
!

GO Daily Extreme vitaminas C yra ne sintetinis. Jis išgaunamas iš Camu Camu – tai mažas krūmuotas medis, kuris auga ant Amazonės upės kranto atogrąžų miškuose Peru ir Brazilijoje. Medžio vaisiai yra raudoni/rausvi ir yra šiek tiek panašūs į vyšnias.

Vitamino C kiekis Camu Camu yra labai didelis palyginti su kitais augaliniais šaltiniais. Vitaminas C sudaro maždaug nuo 2% iki 3% šviežio Camu Camu vaisiaus svorio. Aukšta vitamino C koncentracija šiame medyje reiškia, kad jis yra labai geras augalinės kilmės vitamino C šaltinis.

Camu Camu taip pat turi keletą gydomųjų savybių – mažina skausmą ir
sulaiko kraujavimą.
Jis taip pat yra antioksidantas, skatina sanarių sveikatą ir stiprina imuninę sistemą. Iš maistinių medžiagų Camu Camu yra baltymų, kalcio, geležies, karotino, vitaminų B, niacino, riboflavino, tiamino, amino rūgščių, serino, valino, leucino ir, žinoma, vitamino C.

GO Daily Extreme sudėtyje nėra riešutų, kiaušinių, žuvies, sojos, natrio, dirbtinių spalvų, saldiklių ar konservantų.

Jei nebenorite žaisti su savo sveikata, tada nėra nieko, kas pakeistų mūsų GO Daily Extreme papildą.

Įrodyta, kad veikia

Pažangiausi ekologiški neapdoroto maisto multivitaminai

Iš organinių neapdorotų maisto produktų ir natūralių ingredientų.
Ląstelėms maitinti reikia tikrų maistinių medžiagų iš maisto, o ne chemijos. Tuomet Jūsų kūnas trykš gyvybingumu ir energija. Kviečiame Jus pajusti skirtumą naudojant vienas iš švariausių ir labiausiai biologiškai prieinamų maistinių medžiagų.

Sudėtis

Probiotikų ir fermentų mišinys: 476 mg
Pectinase 3000 endo pg / g; Beta-gliukanazė 400 BGU / g; Bromelainas 240 GDU / g; Bifidobacterium longum 10 BU / g; Lactobacillus acidophilus 10 mlrd Lactobacillus casei 5 BCFU / g; laktazės 1000 MDV / g.; Hemicellulase 96.000 HCU / g; Fitazė 400U / g; Peptidazės (proteazės 30.000 Hut / g); Alfa-galaktozidazės 3000 GALU / g; Papainas 5TU/mg; Amilazė; Celulazė; Lipazės, Proteazės.

Ekologiškas daržovių ir žolelių mišinys 436 mg
Petražolės, kopūstai, citrinžolės lapai, kiaulpienių lapai, morkų sultys, cukriniai runkeliai (sultys ir milteliai), Ginkgo lapai, rozmarinas, pomidorai (sultys ir vaisiai), Collardo, lapiniai kopūstai (sultys ir milteliai), špinatai, morkų milteliai, gysločio lapai, brokoliai, kalendros lapų milteliai.

Ekologiškas neapdoroto maisto mišinys: 428 mg
Spirulina, Liucernos želmenų sulčių milteliai, kviečių želmenų sultys, miežių želmenų sultys, kamuto želmenų sulčių milteliai, Chlorella, dilgėlės, rusvųjų dumblių milteliai (natūralus jodas), Stewia lapai, vario natrio Chlorophyllin.

Ekologiškas vaisių ir uogų mišinys: 336 mg
Obuoliai (vaisiai ir 80% polifenolių ekstraktas), serbentai (uogos, sėklos ir sultys), laukinės mėlynės (uogos ir sėklos), aronia (sultys), malpigijos ekstraktas, granatai (sultys), laukinės bruknės (uogos ir sėklos), Concord vynuogės (sultys), vyšnia (sultys), laukinio šeivamedžio uogos (sultys), laukinės spanguolės (sultys), raudona avietė (uogos ir sėklos), juoda avietė (uogos ir sėklos).

Patentuotas mišinys: 168 mg
Tokoferoliai ir tokotrienoliai (iš ryžių sėlenų aliejaus), Resveratrolis 50%, L-glutationas, Likopenas 5%, CoQ10.

Ekologiškas daigų mišinys: 100 mg
Amaranto daigų milteliai, saulėgrąžų daigų milteliai, brokolių daigai, žiedinių kopūstų daigai, lapinių kopūstų daigai.
Ekologiškas grybų mišinys: 13,2 mg
Reishi grybas, maitake grybas, šiitake grybas, kordicepso grybas.

Kiti ingredientai: vegetariškas Kapsulės, glicerilstearatas Behenate, maltodekstrinas, Manijokai Dekstrinas.

Vartojimas

Suaugusiems reikia gerti 4 kapsules per dieną su maistu.
Išgerkite 8 stiklines vandens per dieną.

Atsargiai:
Neviršyti rekomenduojamos dienos dozės.
Prašome pasitarti su gydytoju prieš vartojant šį ar bet kurį maisto papildą.

Šis produktas nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti arba užkirsti kelią kokiai nors ligai.

Užsakymai

- Klientui:
$ 44.95
- Su Silver Fast Start pakuote:
Dienos sveikatos paketas:
2 x GO CELL VITALITY (Ląstelių gyvybingumas) ir
2 x GO DAILY EXTREME (multivitaminai)
Kaina: $127.00

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą