GO

svorio kontrolė

2012 m. birželio 6 d., trečiadienis

Stipriname širdį, Go Cardio Extreme


Go Cardio Extreme (širdžiai stiprinti)
Aprašymas
1998 metais trys Amerikos mokslininkai laimėjo Nobelio premiją medicinoje už azoto oksido vaidmens širdies ir kraujagyslių sistemai bei visam organizmui atradimą. Azoto oksidas (NO) nuo to laiko buvo vadinamas "Stebuklinga molekule".
Buvo irodyta, kad azoto oksidas atpalaiduoja ir išplečia kraujagysles, apsaugo nuo kraujo krešulių, kurie sukelia infarktų ir insultų, reguliuoja kraujo spaudimą, mažina stresą širdžiai, gerina kraujotaką ir mažina apnašų kaupimąsi kraujagyslėse. Taip pat skatina žmogaus augimo hormono gamybą, didina liesą raumenų masę, išsaugo kaulų tankį ir palaiko sveiką seksualinį efektyvumą.
Daugelis paskelbtų tyrimų įrodė, kad L-argininas yra gyvybiškai svarbi amino rūgštis, kuri skatina ląstelėse azoto oksido gamybą ir kad L-citrulinas metabolizuojamas organizme duoda daugiau L-arginino, kuris savo ruožtu suteikia papildomą azoto oksidą ilgesniam laikui. L-citrulinas taip pat padeda skatinti sveiką energijos lygį organizme.
GO Cardio Extreme sujungia L-argininą, L-citruliną ir kitas gyvybiškai svarbias maistines medžiagas į pažangią formulę, kuri padeda organizmui pasiekti išskirtinę širdies ir kraujagyslių sveikatą.
Įrodyta, kad veikia
Išsaugokite mylimo žmogaus širdį!  
GO Cardio Extreme remiasi Nobelio premiją laimėjusiais medicinos atradimais. Yra manoma, kad tai yra vienas iš svarbiausių atradimų kovoje natūraliai mažinant aukštą kraujo spaudimą, insultą, aukštą cholesterolio lygį, širdies priepuolius ir lytinio potraukio praradimą per pastaruosius 50 metų!
Jau žinoma, kad žmonės, turintys aukštą kraujospūdį ar didelį cholesterolio kiekį, labiausiai tikėtina, turi nepakankamą azoto oksido kiekį. Stebėtina, kad tiesiog naudojant teisingą L-arginino ir L-citrulino kiekį yra labai lengva pakeisti šį trūkumą, ir tokiu būdu sumažinti širdies priepuolio ir insulto riziką.
Sudėtis
5000 mg L-argininas - moksliniai tyrimai parodė, kad reikia suvartoti 4000 mg - 6000 mg L-arginino, kuris yra itin reikalingas. 
Labai svarbu perskaityti ir palyginti etiketes renkantis širdies sveikatos papildą. GO Cardio Extreme yra 5000 mg gryno elementinio L-arginino kiekvienoje porcijoje, šis kiekis puikiai padidina azoto oksido gamybą organizme. Deja, daugelis kompanijų sumažino sudedamąsias dalis iki 90% siekdamos sutaupyti pinigų.
1000 mg L-citrulinas - klinikiniai tyrimai universitetuose Kalifornijoje įrodė veiksmingą L-citrulino kiekį vienoje porcijoje - 1000 mg. 
Šie tyrimai parodė, kad L-citrulinas yra svarbus azoto oksido gamybai, nes jis veikia kaip katalizatorius, kai jis suderinamas su L-argininu, organizmo azoto oksido gamyba pailgėja daugiau nei dvidešimt valandų. 
Kadangi L-citrulinas yra labai brangus, kaina $80 už kilogramą, daugelis gamintojų deda tik 250 mg arba mažiau ir slepia šią informaciją sakydami, kad tai yra dalis jų patentuoto mišinio ir jie negali atskleisti. GO Cardio Extreme didžiuojasi galėdami pasakyti, kad naudojame visą 1000 mg kiekvienoje porcijoje.
Kodėl GO Cardio Extreme yra pigesnis nei kiti azoto oksido papildai?
Daugelis tiekėjų už savo produktus prašo tiek pinigų, kiek tik gali. Tačiau šiuolaikiniai verslo modeliai stengiasi pasiūlyti pranašesnį produktą tiesiogiai vartotojui žemiausiomis kainomis, ir taip padidinti pardavimų apimtis, taip pat ilgalaikį kliento pasitenkinimą.
Kas yra GO Cardio Extreme?
GO Cardio Extreme yra amino rūgščių L-arginino ir L-citrulino, skirtų padidinti azoto oksido (NO) gamybos lygį organizme. L-arginino ir L-citrulino veiksmingumas širdies ir kraujagyslių sistemai buvo patvirtintas daugelio mokslinių klinikinių tyrimų metu.
Kokie yra veiklieji GO Cardio Extreme ingridientai?
Pagrindiniai ingredientai yra L-argininas, L-citrulinas, folio rūgštis, vitaminas B6, vitaminas B12, vitaminas K, vitaminas D, plius 72 mikroelementai.
Kaip GO Cardio Extreme kovoja su senėjimu?
Įrodyta, kad L-arginino papildai skatina žmogaus augimo hormonus (HGH). Kai kūnas senėja, žmogaus augimo hormonų lygis sumažėja. L-argininas suteikia anti-senėjimo naudą, skatindamas žmogaus organizme natūralią augimo hormono gamybą.

Ar yra amžiaus apribojimai GO Cardio Extreme naudojimui?
Paprastai rekomenduojama asmenims iki 18 metų nenaudoti L-arginino papildų, nes nebuvo atliekami specialūs tyrimai vaikams.

Ar saugu naudoti GO Cardio Extreme?
GO Cardio Extreme ingredientai yra saugūs. Kaip ir su bet kuriuo maisto papildu, jei šiuo metu gydotės kokią ligą, pasitarkite su savo daktaru dėl GO Cardio Extreme naudojimo.

Ar yra kokios instrukcijos? Ar yra kokie nors specialūs nurodymai?
GO Cardio Extreme yra paprastas naudoti ir nereikalauja sudėtingų instrukcijų. Tiesiog vieną porciją sumaišykite su vandeniu kartą per dieną (pageidautina vartoti tuščiu skrandžiu) ir mėgaukitės.

Ar turite gerti GO Cardio Extreme tuščiu skrandžiu, kad gautumėte naudą?
Norint maksimalios naudos, GO Cardio Extreme turėtų būti geriamas esant tuščiam skrandžiui. Visos naudos tikrai neprarasite gerdami GO Cardio Extreme su maisto produktais ar gėrimais, tačiau ši nauda gali būti dėl to sumažėjusi.

Kaip šis produktas yra saldintas? Ar galite apibūdinti GO Cardio Extreme skonį?
GO Cardio Extreme yra saldintas su ksilitoliu. Ksilitolis yra nestiprus glikemijos saldiklis, kuris natūraliai gaminamas organizme. Stiprūs glikemijos saldikliai gali sukelti glikaciją, kuri sukelia kolageno struktūros pažeidimus. Dėl glikacijos yra pažeidžiama gleivinė ir taip atveriamas kelias infekcijoms. Skirtingai nei kiti saldikliai, ksilitolis mažina burnos bakterijas ir skatina seilių gamybą, teikdamas apsaugą nuo karieso. GO Cardio Extreme yra puikaus vynuogių skonio.

Kiek laiko užtruks GO Cardio Extreme siuntimas?
GO Cardio Extreme išsiunčiami per 48 darbo valandas nuo Jūsų užsakymo gavimo. Jis siunčiamas Greituoju paštu ir paprastai atvykimas trunka 3-5 darbo dienas Jungtinėse Amerikos Valstijose ir 7-14 darbo dienas Europoje.

Kodėl mums reikia arginino?
Argininas, taip pat žinomas kaip L-argininas, įtakoja įvairias organizmo funkcijas kaip:
·         žaizdų gijimas;
·         pagalba inkstams pašalinti atliekų produktus iš organizmo;
·         imuninių ir hormonų funkcijų palaikymas
Kaip natūralus maisto papildas, argininas pelnė ypatingą dėmesį už galimą naudą širdžiai.


Kokie arginino privalumai širdžiai?
Žmogaus organizme amino rūgštis argininas virsta azoto oksidu (NO). Azoto oksidas yra galingas neuromediatorius, kuris padeda kraujagyslėms atsipalaiduoti ir taip pat gerina kraujotaką.
Sudėtis:
L-argininas
L-citrulinas
Raudonojo vyno ekstraktas
Vitaminas C
Vitaminas D
Vitaminas K
Vitaminas B6
Vitaminas B12
Folio rūgštis
Magnis
72 Mikromineralai

Kaip Naudoti
Norint gauti maksimalią naudą, GO Cardio Extreme turėtų būti geriamas esant tuščiam skrandžiui. Jei vartojate du kartus per dieną, antrą porciją gerkite likus 2 val. iki kito valgio.
Viena porcija – vienas samtelis, sumaišytas su 100-200 ml vandens (priklausomai nuo skonio). Jei vanduo yra labai šaltas, kad ištirptų mišinys, užtruks apie 1 minutę.
Viena porcija gali būti geriama du kartus per parą.
Dėmesio!
Pasikonsultuokite su savo daktaru  prieš naudojant šį produktą, jei esate nėščia/maitinanti ar turite ligų, įskaitant vėžį, diabetą, herpesą, vainikinių arterijų ligą ar turėjote širdies priepuolį.

Pasitarkite su savo daktaru prieš naudojimą, jei vartojate bet kokius receptinius vaistus, įskaitant skirtus: diabetui, aukštam kraujospūdžiui, širdies ligoms ar erekcijos disfunkcijai.

Užsakymai

- Klientui:
30 porcijų – kaina $ 44.95

- Su Silver Fast Start pakuote:
Dienos sveikatos paketas:
GO Cardio Extreme (Širdžiai stiprinti)
GO Cell Vitality (Lastelių gyvybingumui),
GO Daily Extreme (Multivitaminai)
Kaina $ 139,95    

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą